Skip to content

Hanan – Psychotherapeut Almere

""uit je pijnlijkste dieptepunten groeien uiteindelijk je grootste krachten" -Drew Barrymore"
Antwoord binnen

48 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 1 a 2 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Almere

Provincie

Flevoland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen), Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Burn-out, Depressie, Eenzaamheid, Liefdesverdriet, Slaapproblemen, Stress, Vermoeidheid, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Psychotherapeut
Hypnotherapeut
EMDR
Coach

Omschrijving

Mijn naam is Hanan el Emrani, Ik ben vanaf mijn adolescentie geïnteresseerd in mensen, hun socialisatie in relatie tot hun omgeving en individuele psychologische ontwikkeling. Door de jaren heen volgde ik diverse opleidingen met betrekking tot hulpverlening, coaching en mindfulness. Tevens werkte ik in deze richtingen. Mijn doel was om volwassenen en gezinnen te begeleiden, ondersteunen en uit te dagen om hun kwaliteiten te gebruiken en te ontwikkelen. Ik zocht altijd naar meer diepgang in mijn werk en daarom realiseerde ik een oude wens en startte ik in 2011 met de intensieve 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie voor Volwassenen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 

In 2013 startte ik mijn praktijk Balans psychotherapiepraktijk. Tegelijkertijd volgde ik de 4-jarige opleiding hypnotherapie wat mooi aansloot bij de Integratieve Psychotherapie. Naast Integratief (Hypno)therapeut ben ik ook Therapeut-Coach en Therapeut-Counselor. Het integratieve therapie is een mooie manier om de klachten op een dieper onbewust niveau bij de wortel aan te pakken. Daarnaast heb ik een GGZ-opleiding gevolgd en werk ik tot op heden in een huisartsenpraktijk waarin ik patiënten met verschillende psychisch gerelateerde hulpvragen begeleid en ondersteun bij het omgaan en oplossen van hun klachten. Ik ervaar het begeleiden van persoonlijke processen als heel bijzonder wanneer cliënten naar behoefte: grip, genezing en groei ervaren in hun proces. In mijn praktijk voor Integratieve psycho- en hypnotherapie leg ik niet de nadruk op het probleem maar op het geen waar jij naar verlangt, vanuit de gedachte van klacht naar kracht!

 

Therapeutische consulten worden door veel zorgverzekeraars via de aanvullende zorgverzekering gedeeltelijk vergoed.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Intake gesprek €90 (per intake)
Vervolg consult €80
Sessie (90 min) €90
Expertise
Intake gesprek
Omschrijving
Tarief
€90 (per intake)
Expertise
Vervolg consult
Omschrijving
Tarief
€80
Expertise
Sessie (90 min)
Omschrijving
Tarief
€90