Skip to content

Over Geef Inzicht

Geef Inzicht is een verzamelwebsite van experts die hulp bieden op het gebied van (on)verklaarbare lichamelijke & mentale klachten. Wij geloven erin dat er voor deze problemen een oplossing is. En helpen daarom graag mensen bij het vinden van deze oplossing. Dit doen we door deze mensen te verbinden aan de juiste expert die verder kan helpen.

 

Kitty van BerkumOntstaan Geef Inzicht

Vanuit eigen ervaring weet oprichter Kitty van Berkum als geen ander hoe vervelend het is om met klachten bij een dokter uit te komen die niet weet wat het is en wat hier aan te doen. Zo had zij op jonge leeftijd al last van bijvoorbeeld misselijkheidsklachten. De dokter wist zich hier geen raad mee. Zo kwam zij uiteindelijk terecht bij een homeopaat. Door de jaren heen heeft Kitty al meerdere uitdagingen gehad. Bijvoorbeeld pleinvrees (angst en paniekaanvallen zo erg dat ze niet meer de deur uit durfde), PDS (zoals dat door de dokter in dat hokje geschoven wordt), onverklaarbare misselijkheid, burn-out, noem het maar op. En iedere keer maar weer ging zij op zoek naar een oplossing. Zo kwam zij bij verschillende experts terecht. 

Iedere keer was zij weer verrast door een nieuwe methode. Waarna zij bedacht dat er ongetwijfeld veel meer mensen zijn zoals haar. Die vastlopen en de hoop een beetje verliezen op hulp. En simpelweg niet afweten van alle hulp die er is. Vandaar dat in 2023 Geef Inzicht live is gegaan. Met prachtige experts en het platform blijft ook groeien. Zodat hulpzoekers niet meer verder hoeven te zoeken, maar eindelijk de hulp krijgen waar ze zo naar op zoek zijn. Zodat je weer een leven kan leiden en kan genieten van het leven. 

 

Kan Geef Inzicht jou helpen?

We zullen er alles aan doen om je te helpen. Te helpen om van de klachten af te komen en/ of het leefbaarder te maken. Schroom daarom niet om contact op te nemen. Geef Inzicht is nog een groeiend platform waardoor het best kan zijn dat er nog geen juiste expert in jouw omgeving beschikbaar is. Weet dat het dan niet ophoudt! 

Wanneer dit het geval is neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan met liefde gaan zoeken/ helpen om de juiste expert voor jou alsnog te vinden. Ben jij klaar voor hulp?

Wanneer dit het geval is neem dan hieronder gerust contact met ons op.

"*" indicates required fields

Hidden