Skip to content

Merel – Lichaamsgericht psychotherapeut Zwolle

"Spanning is wie je denkt dat je zou moeten zijn. Ontspanning is wie je bent."
Antwoord binnen

2 werkdagen

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 weken

Type

Fysiek & Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Zwolle

Provincie

Overijssel

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Ademhalingsproblemen, Agressie, Angst - paniekstoornis, Bekken zit vast, Bindingsangst/verlatingsangst, Bore-out, Burn-out, Chronische pijn, Concentratie problemen, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), Darmklachten/ PDS, Depressie, Dissociatieve stoornis, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Gevoelloosheid (lichamelijk), Hoofdpijn/ migraine, HSP (hoe omgaan met), Misselijkheid, Krampen, Liefdesverdriet, Postnatale depressie, Rug/ nek/ schouderklachten, RSI, Seksuele vraagstukken, Slaapproblemen, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Vermoeidheid, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Lichaamsgericht psychotherapeut
Rebalancer

Omschrijving

Lichaamsgericht psychotherapeut Zwolle

Loop je al lange tijd met aanhoudende (lichamelijke) klachten zoals vermoeidheid, chronische pijn, long covid, fibromyalgie, migraine of een hernia én kom je niet verder binnen de reguliere zorg? Of heb je het gevoel altijd ‘AAN’ te staan, of voel je je vaak moe en uitgeblust?

 

Maak weer verbinding met (de wijsheid van) jouw lichaam en hervind de levensenergie, innerlijke ruimte en vrijheid, authenticiteit en speelsheid in jezelf. Zodat je weer vitaal, zinvol en met bezieling kunt LEVEN.

 

Ik ben een lichaamsgericht psychotherapeut in Zwolle en ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame gezondheid, middels lichaamswerk en bewustwording. Ik begeleid je bij het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn én het activeren van het zelf genezend vermogen van je lichaam.

 

Als ervaren hulpverlener met een achtergrond in de zorg én als ervaringsdeskundige help ik je om de balans in jezelf te herstellen.

 

Ik weet zelf maar al te goed hoe het is om tegen de grenzen van mezelf, mijn lijf en de grenzen van onze maatschappij aan te lopen. Om zelf tot duurzaam herstel te komen, is het herstellen van mijn relatie met mijn lichaam essentieel geweest. Wat ik er voor terug heb gekregen zijn o.a. innerlijke rust, levendigheid, veerkracht en speelsheid. Ik voel me vitaler en meer in balans. En dat gun ik jou ook!

 

Verzekeringsinfo

Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging CATvergoedbaar én Complementaire Kwaliteitstherapeuten. Mijn Rebalancing sessies vallen onder de noemer Alternatieve Geneeswijzen en worden in veel gevallen deels vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Informeer voor uitsluitsel altijd bij je zorgverzekeraar of en voor hoeveel de therapie vergoed wordt. Je kunt daarbij mijn AGB-code als zorgverlener vermelden: 90114714 én dat mijn Rebalancing sessies vallen onder de volgende therapievormen met bijbehorende prestatiecodes:

Lichaamsgerichte psychotherapie – 24513

Natuurgeneeskundige therapie – 24005

Energetische therapie – 24012.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Intake (2 uur) Een intake gesprek €120
Vervolg sessie (1.5 uur) Vervolg sessie €90
Expertise
Intake (2 uur)
Omschrijving
Een intake gesprek
Tarief
€120
Expertise
Vervolg sessie (1.5 uur)
Omschrijving
Vervolg sessie
Tarief
€90

Impressie