Skip to content

Erna – Integratieve Therapie

"Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd!"
Antwoord binnen

48 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2-3 weken

Type

Fysiek & Mentaal

Online/offline sessie

Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Middelburg

Provincie

Zeeland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen)

Verleent hulp bij

Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Burn-out, Darmklachten/ PDS, Gevoelloosheid (lichamelijk), HSP (hoe omgaan met), Verwerking kind - jeugd

Expertises

Integratieve therapie

Omschrijving

In mijn praktijk begeleid ik mensen die willen veranderen van binnenuit. Mensen die dingen willen veranderen in hun leven en dit niet alleen vanuit hun verstand willen doen, maar ook diep van binnen, vanuit hun hart. Om zo blijvende verandering te bewerkstelligen en steeds meer te kunnen gaan groeien en bloeien. Niet omdat je niet goed genoeg bent, want dat ben je al, maar vanuit een diep verlangen om jezelf te ontwikkelen en te leren. Je bent van harte welkom, in mijn praktijkruimte op het mooie Walcheren (Zeeland)!

 

Soms kom je op momenten in je leven, dat je vastloopt. Je wilt veranderen, je wilt dingen aanpakken in je leven, maar het lukt je even niet meer alleen. Je voelt je machteloos over alle dingen die je overkomen. Je voelt je somber en verdrietig. Je voelt je moe en uitgeput van alle gedachten die voortdurend door je hoofd heen razen. Of je kijkt in de spiegel en bent kwijt wie je nu eigenlijk echt bent. Integratieve coaching en therapie helpt je om weer op een gezonde manier om te kunnen gaan met gevoelens en emoties. En deze effectief in te zetten in relaties en in allerlei situaties. Van jongvolwassen tot oud, iedereen is welkom. Iedereen die de moed heeft om hulp te zoeken bij hetgeen je in de weg staat om vol overgave te leven op de manier die jij kiest en wat bij jou past. Vanuit het verlangen steeds meer te groeien en te ontwikkelen, en je meer niet te laten leiden door oude overtuigingen of emoties. Het kan ook zijn dat je meer luchtigheid in je leven wilt ervaren, en met meer met speelsheid het dagelijkse leven tegemoet wilt treden, zodat het leven wat lichter aanvoelt en je meer plezier ervaart. Ook hiervoor kun je in mijn praktijk terecht. Om op een speelse manier te leren hoe je anders in het leven kunt gaan staan. Niet langer meer gevangen in de oordelen die je klein houden, of vast laten zitten.

 

Na de intake volgt het traject, waarbij ik je begeleid naar hetgeen je wilt bereiken vanuit je zelfhelende vermogen.

 

Verzekering: De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte vanuit de aanvullende verzekering.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Sessie (1 uur) €85 (p.u.)
Expertise
Sessie (1 uur)
Omschrijving
Tarief
€85 (p.u.)

Impressie