Skip to content

Wouter – PRI Therapeut

"Leven vanuit je eigen kracht dat is leven"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 1 dag

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Haarlem, Overveen

Provincie

Noord-Holland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen), Best bereikbaar met de auto

Verleent hulp bij

Agressie, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Burn-out, Depressie, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Hoofdpijn/ migraine, Postnatale depressie, Stress

Expertises

PRI therapeut

Omschrijving

Sinds 2019 ben ik PRI basistherapeut en help ik mijn cliënten los te komen van hun emotioneel lijden. De hulpvragen waar mijn cliënten mee komen zijn divers. Zoals burn-out klachten, maar ook veel boosheid of juist dat ze emotioneel helemaal niets voelen.

 

Met behulp van de PRI methodiek help ik mijn cliënten te achterhalen waar de oorzaak in de babytijd zit en hoe ze daar in het heden mee om kunnen gaan. Met als doel dat ze geen last meer hebben van deze oude realiteit. Doordat ik de cliënt zelf de PRI methode leer empower ik de cliënt en heeft hij later geen andere therapeut of coach meer nodig.

 

Voor ik therapeut werd heb ik ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt op diverse functies, dus ik ken ook de klappen van de zweep in het bedrijfsleven en kan ook daar mijn cliënten bij ondersteunen.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
PRI therapie (60 min) Een PRI-traject bestaat uit drie fases: Jezelf observeren. Je gedrag omkeren. Ervaren welke gevoelens ten grondslag liggen aan het probleem. Een PRI-traject duurt tussen de 15 en 35 sessies van 60 minuten, die tweewekelijks plaatsvinden. €95 per sessie
Expertise
PRI therapie (60 min)
Omschrijving
Een PRI-traject bestaat uit drie fases: Jezelf observeren. Je gedrag omkeren. Ervaren welke gevoelens ten grondslag liggen aan het probleem. Een PRI-traject duurt tussen de 15 en 35 sessies van 60 minuten, die tweewekelijks plaatsvinden.
Tarief
€95 per sessie

Impressie