Skip to content

Jeroen – Coach Rotterdam

"Iedereen heeft alles al in zich om zich goed te voelen en goede beslissingen te nemen"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 1 week

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Nee

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen), Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Ademhalingsproblemen, Agressie, Allergie, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Bore-out, Burn-out, Chronische pijn, Concentratie problemen, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), Darmklachten/ PDS, Depressie, Dissociatieve stoornis, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eetstoornis, Gevoelloosheid (lichamelijk), HSP (hoe omgaan met), PTS, Postnatale depressie, Seksuele vraagstukken, Slaapproblemen, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Vermoeidheid, Verwerking kind - jeugd, Vruchtbaarheidsproblemen

Expertises

Coach

Omschrijving

Waar staat Beter Weten voor?

 

Hi, ik ben Jeroen Mulder, een ABC – NLP Coach en trots eigenaar van Beter Weten Coaching & Training.

Mijn cliënten noemen mij de “mentale wonderdokter” omdat ik allerlei psychische obstakels en problemen oplos. Ik heb een bepaald talent ontwikkeld om te begrijpen hoe dingen werken, onder de oppervlakte.

 

De grote strijd die al mijn cliënten delen, is om hun leven op een hoger niveau te krijgen en afscheid te nemen van hun mentale obstakels. En het liefst doen ze op zo’n manier dat het goed en relax, aanvoelt. En het is een groot probleem. Mensen zijn tegenwoordig sceptischer dan ooit, omdat ze te veel geleden hebben onder matige begeleiding van slecht opgeleide coaches en psychologen.

 

Daarom raakte ik meer dan een beetje enthousiast toen ik een eenvoudig, effectief ‘model’ voor mentale gezondheid ontdekte – zonder toevlucht te hoeven nemen naar medicatie of lange gesprekken of eindeloos gegraaf in je verleden. In een mum van tijd was ik in staat om mentale problemen op te lossen die een blijvend effect hadden op mijn klanten. Dit heeft ertoe geleid dat het leven van mijn klanten compleet veranderde. En dat terwijl ze nog steeds dagelijks groeien in hun kennis en ontwikkeling.

 

Nu deel ik voor het eerst wat ik heb geleerd in mijn case studies. Wanneer je wilt ervaren “hoe je een beter leven maakt voor jezelf”, geef me dan je naam en nummer en ik neem contact met je op. En maak je geen zorgen, ik ga je niets verkopen of aanbieden. Ik neem alleen met je door wat de study cases inhouden en wanneer ze er ertoe doen voor jouw specifieke situatie.

 

Dus meld je aan en we nemen alles rustig door.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Case study groep (no cure no pay!) De totale investering is € 1.250,- ( uiteraard is 5 delen van € 250,- ook 1 van de mogelijkheden ). En het enige wat je hoeft te doen is mij doorgeven of ik een plekje voor je vrij moet houden voor de nieuwe case study groep. PS Tarief is gebaseerd op onvoorwaardelijke No Cure No Pay ! €1250 pakketprijs
Expertise
Case study groep (no cure no pay!)
Omschrijving
De totale investering is € 1.250,- ( uiteraard is 5 delen van € 250,- ook 1 van de mogelijkheden ). En het enige wat je hoeft te doen is mij doorgeven of ik een plekje voor je vrij moet houden voor de nieuwe case study groep. PS Tarief is gebaseerd op onvoorwaardelijke No Cure No Pay !
Tarief
€1250 pakketprijs

Impressie