Skip to content

Inge – Coach Borne

"Ontdek wat werkt! "
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Nee

Locatie

Borne

Provincie

Overijssel

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen)

Verleent hulp bij

Bore-out, Burn-out, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), HSP (hoe omgaan met), SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Vermoeidheid

Expertises

Coach

Omschrijving

Betrokken en analytisch zijn woorden die bij me passen. In gesprekken kom ik graag tot de kern, om van daaruit praktisch aan de slag te kunnen.

Ik ben een enthousiaste doorzetter die geniet van de dingen die op mijn pad komen. En als het genieten even iets minder gaat… ‘Life is like riding a bicycle. To keep balance, you must keep moving’. Ik ontspan graag fanatiek op de racefiets. Hoofd leeg en vol energie weer verder.

 

Heb je het gevoel dat je vastzit? Is verandering nodig, maar iets houdt je tegen?

Misschien ‘loopt het niet zo lekker’. Je zoekt naar iets waardoor het beter kan worden. En bij zoeken hoort ontdekken. Ontdekken waar jouw antwoorden liggen.

 

Binnen een coachingstraject krijg je zicht op je eigen (gedachten)patronen, je manier van handelen en wat dat met zich meebrengt. Niet langer meer onbewust, maar bewust. En bewustwording is de eerste stap naar verandering. Je ontdekt waarom het nu niet zo lekker gaat en het allerbelangrijkste, je ervaart hoe het ook anders kan!

 

Ook bied ik regelmatig Inspiratieochtenden hoogsensitiviteit aan waarin je meer te weten kunt komen over hoe het sensitieve brein werkt en hoe dit door kan werken in je dagelijks leven. Je ontdekt hoe je meer en meer vruchten kunt gaan plukken van deze (soms plagende) eigenschap.

 

MEER WETEN?

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Vrijblijvend kennismakingsgesprek €0
Coachinggesprek €90 per sessie (excl. btw)
Inspiratieochtend HSP €37,50
Expertise
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Omschrijving
Tarief
€0
Expertise
Coachinggesprek
Omschrijving
Tarief
€90 per sessie (excl. btw)
Expertise
Inspiratieochtend HSP
Omschrijving
Tarief
€37,50

Impressie