Skip to content

Claudie – Hypnotherapeut Arnhem

"Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag!"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 1 a 2 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen), Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Angst - paniekstoornis, Burn-out, Darmklachten/ PDS, Hoofdpijn/ migraine, Liefdesverdriet, PTS, Rug/ nek/ schouderklachten, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Hypnotherapeut
Enkelzijdig verbeteren van relaties (ERV)

Omschrijving

Hypnotherapeut Arnhem

Als je lijdt aan klachten waar medisch geen verklaring voor gevonden is, heb je last van onverklaarde, en dus onbegrepen klachten. En dat is precies hoe veel mensen met dit soort klachten zich voelen: onbegrepen.

Zo ervaren mensen met onverklaarde klachten vaak een dubbele lijdensdruk: ze hebben een medisch probleem èn ze lopen overal tegen een muur van onbegrip aan. Soms is niet serieus genomen worden zelfs nog erger dan de oorspronkelijke klacht en geeft dat weer nieuwe problemen, zoals hyperventilatie, depressie of slapeloosheid.

 

Gelukkig kunnen we met hypnotherapie gericht en zinvol werken aan problemen, ook als we de oorzaak niet kennen. Als hypnotherapeut in Arnhem heb ik de afgelopen decennia talloze mensen mogen helpen hun lichamelijke klachten te verminderen of verhelpen. Ook heb ik aan diverse opleidingen les gegeven in het behandelen van SOLK en andere Aanhoudende Lichamelijke Klachten en in Medische Hypnose. Het is fascinerend waartoe ons brein in staat is!

 

Er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen weten!

 

Om de neuroloog Emile Keuter te citeren: “Ernstige SOLK-klachten kunnen wij als gezondheidszorg niet genezen. Ik zie één lichtpuntje. Dat is hypnotherapie.”

 

Hypnotherapie lichamelijke klachten

Het behandelen van lichamelijke klachten is ontzettend fascinerend en ik beschouw het als een van de belangrijkste onderdelen van mijn vak. Ik heb mensen mogen helpen pijnvrij te worden, hun huid te laten herstellen, hun allergieën kwijt te raken, geen jeuk meer te ervaren, hun buik tot rust te brengen, hun maag tevreden te stellen, hun bloeddruk en/of hartslag te laten zakken, hun spieren te trainen zonder te bewegen en de symptomen van tal van auto-immuunziekten helpen verminderen.

Ik kan je niet beloven dat we gaan verklaren hoe je klachten zijn ontstaan. Ik kan je wel beloven dat ik je kan helpen er minder last van te hebben. Hypnotherapie is geen magie. Ik kan je klacht niet wegtoveren. Wel kan ik je helpen steeds beter te worden in het verminderen van je klacht. Soms kan dit al in enkele sessies.

 

Je moet het dus zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik wijs je graag de weg

 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het mogelijk dat je een gedeeltelijke vergoeding kunt ontvangen.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Losse sessie 1 sessie €167
Voordelige bundel 8 sessies €997
Expertise
Losse sessie
Omschrijving
1 sessie
Tarief
€167
Expertise
Voordelige bundel
Omschrijving
8 sessies
Tarief
€997

Impressie