Skip to content
Wat leuk dat je interesse hebt om je aan te melden als expert op Geef Inzicht! 

Expert worden Geef Inzicht

Wanneer is Geef Inzicht iets voor mij? 

  • Je bent een expert op het gebied van het oplossen van één (of meerdere) lichamelijke of mentale klacht(en).
  • Je wilt liever bezig zijn met mensen helpen dan de marketing en sales om deze mensen te vinden. 
  • Je hebt al meerdere dingen misschien geprobeerd op marketing gebied en zou dit graag uit handen geven.
  • Je wilt graag verbonden worden met hulpzoekers die je verder kunnen helpen.
  • Je wilt betalen op basis van resultaat. Jij krijgt gegarandeerd de gegevens van de persoon die het aanvraagformulier heeft ingevuld. 
  • Je hebt op korte termijn plek voor hulpzoekers (dit is wel een voorwaarde, als je al een wachtlijst hebt dan is Geef Inzicht niet het platform voor jou op dit moment).

Al met al een fantastische kans, als jij graag hulpzoekers wilt helpen en geen onnodige kosten wilt betalen!

Geef Inzicht

Over Geef Inzicht

Geef Inzicht is een verzamelwebsite van experts die hulp bieden op het gebied van (on)verklaarbare lichamelijke & mentale klachten. Wij geloven erin dat er voor deze problemen een oplossing is. En helpen daarom graag mensen bij het vinden van deze oplossing. Dit doen we door deze mensen te verbinden aan de juiste expert die verder kan helpen. Wie weet ben jij dat wel!

Over Geef Inzicht

Zichtbaarheid en vindbaarheid

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende hulpmogelijkheden waardoor hulpzoekers door de bomen het bos niet meer zien. Geef Inzicht verzamelt juist al deze mogelijkheden. Zo kunnen de hulpzoekers zo maar eens verrast worden met jouw methode!

Gratis aanmelden

Je kunt je kosteloos en gratis aanmelden middels het aanmeldformulier. Als ik een match zie dan wordt er gratis een expertpagina voor je aangemaakt. Je hoeft hier niets voor te betalen of verder voor te doen.

Betaal voor resultaat

Je betaalt een vast % voor een ingevuld afspraakformulier. Dit is 20% (excl. btw). Dit % wordt berekend over de dienst die de hulpzoeker af wil nemen bij jou. Bied jij een pakket aan en heeft de hulpzoeker hier interesse in? Dan wordt hier 8% over berekend. Vraagt de hulpzoeker een gratis kennismakingsgesprek aan? Dan wordt 20% berekend over de reguliere consultprijs. Zo betaal je alleen voor resultaat en maak je geen onnodige kosten.

Je zit nergens aan vast!

Merk jij dat je de hoeveelheid klanten niet meer aan kunt of ben je niet meer geïnteresseerd? Geen zorgen, dan kun je dat gewoon laten weten. Dan zorg ik dat je niet meer vindbaar bent op de website.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Door het aanmeldingsformulier in te vullen. Hierin wordt ook gelijk input gevraagd waarna ik voor jou een expertpagina kan creëren op Geef Inzicht. Je krijgt binnen 1 week reactie van mij.

Het lijkt mij prachtig om samen mensen te gaan helpen in een wereld waar velen wellicht nog niet bekend in zijn. Door alternatieve hulp samen te brengen met de reguliere hulp en het allemaal gewoon te maken.

Mochten er vragen zijn, laat het dan gerust weten!

Kitty van Berkum

Liefdevolle groet,

Kitty van Berkum