Skip to content

Anneloes – Coach Lochem

"Van overleven naar (jouw) leven!"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 - 3 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Nee

Locatie

Lochem

Provincie

Gelderland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Best bereikbaar met de auto

Verleent hulp bij

Ademhalingsproblemen, Angst - paniekstoornis, Burn-out, Concentratie problemen, Depressie, Gevoelloosheid (lichamelijk), Postnatale depressie, Seksuele vraagstukken, Slaapproblemen, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Vermoeidheid, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Coach

Omschrijving

Coach in Lochem

De ander ontmoeten voor wie hij of zij is, vind ik een van de mooiste dingen die er is.In de openheid gezien worden en ervaren dat je mag zijn wie je bent.

 

Samen (onder)zoeken waar je naar op zoek bent en wat je hierin tegenkomt. Begrijpen en inzicht krijgen in wat je hebt aan mogelijkheden en wat het (te) moeilijk maakt om te komen waar je wilt, vind ik een mooi proces. Met ons ‘denken’ kunnen we heel veel én we bestaan uit meer dan ons ‘denken’. Zelf ben ik hiermee ook altijd in proces, vanuit zowel de ene kant van de tafel als vanuit de andere kant van de tafel.

 

Dmv gesprekken geef ik inzicht in patronen. Daarnaast kijk ik hoe ons zenuwstelsel reageert op deze bepaalde patronen. Door middel van opstellingen kijken we naar andere inzichten en welke verdere informatie naar voren komt. Om zo meer inzicht te krijgen op de meewerkende en tegenwerkende factoren bij iemand (of uit iemands systeem).

 

Naast zelfstandige werk ik als ambulant gezinsbehandelaar en daarnaast begeleid ik intervisie groepen van de zorgprofessionals. Ook heb ik sinds 2020 verschillende werkzaamheden vanuit het centrum IVT, Neede (vanuit de IVT methode en de polyvagaaltheorie), zoals: trainer, individuele coaching, begeleider SSP, begeleider intervisie groepjes en begeleider workshops.

 

Ik geniet ontzettend van het werken met deze methode en vanuit deze theorieën; voor mij zijn ze kloppend in de ontmoeting van wie we zijn en wat we willen doen.

 

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Coaching sessie (1 - 1,5 uur) Inzicht geven in patronen, hoe meer autonomie ervaren. €95 per sessie
Expertise
Coaching sessie (1 - 1,5 uur)
Omschrijving
Inzicht geven in patronen, hoe meer autonomie ervaren.
Tarief
€95 per sessie

Impressie

Wat is een coach?

 

Een coach is iemand die individuen of groepen begeleidt en ondersteunt bij het behalen van persoonlijke of professionele doelen. Het doel van coaching is vaak gericht op het vergroten van zelfinzicht, het ontwikkelen van vaardigheden, het overwinnen van obstakels en het bevorderen van persoonlijke groei. Coaches kunnen actief zijn op verschillende gebieden, waaronder:

 

  • Coach in Lochem helpt bij – Persoonlijke ontwikkeling

Coaches kunnen individuen helpen bij het identificeren van persoonlijke doelen, het overwinnen van belemmeringen en het ontwikkelen van strategieën om hun leven te verbeteren.

  • Coach in Lochem helpt bij – Loopbaancoaching

Dit richt zich op het begeleiden van mensen in hun loopbaanontwikkeling. Het kan gaan om het verkennen van carrièremogelijkheden, het verbeteren van professionele vaardigheden, of het omgaan met werkgerelateerde uitdagingen.

  • Coach in Lochem helpt bij – Leiderschapscoaching

Coaches kunnen leiders helpen bij het verbeteren van hun leiderschapsvaardigheden, het omgaan met uitdagingen in het leiden van teams en het ontwikkelen van een effectieve leiderschapsstijl.

  • Coach in Lochem helpt bij – Gezondheids- en welzijnscoaching

Dit richt zich op het bevorderen van een gezonde levensstijl, het aanpakken van stress, het verbeteren van eetgewoonten en het bereiken van algemeen welzijn.

  • Coach in Lochem helpt bij – Teamcoaching

Coaches kunnen ook teams begeleiden bij het verbeteren van samenwerking, communicatie en prestaties.

 

De rol van een coach is vaak gericht op het stellen van vragen, luisteren, feedback geven, het aanmoedigen van zelfreflectie en het aanreiken van tools en strategieën. Het is belangrijk op te merken dat coaching verschilt van counseling of therapie, aangezien coaching meestal gericht is op het helpen van mensen bij het bereiken van specifieke doelen in plaats van het behandelen van psychologische problemen.