Skip to content

Claudette – Psychosociaal lichaamsgericht therapeut Amsterdam

"Uit je Hoofd, In je Lijf, Naar je Hart. 🙏"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Beschikbaarheid locatie

Betaald parkeren, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Ademhalingsproblemen, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Bore-out, Burn-out, Concentratie problemen, Depressie, Dissociatieve stoornis, Dwangstoornis, Eenzaamheid, HSP (hoe omgaan met), Liefdesverdriet, PTS, Rug/ nek/ schouderklachten, Slaapproblemen, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Verwerking kind - jeugd

Expertises

Psychosociaal lichaamsgericht therapeut
Energetisch therapeut

Omschrijving

Psychosociaal lichaamsgericht therapeut Amsterdam

Hoi, ik ben Claudette Beltman, woonachtig in Amsterdam. Ik heb een Indische achtergrond, maar ik kom ‘uut Salland’ ;-). In 2018 heb ik de praktijk Natuurlijk Coaching & Therapie opgericht, waarbij ik cliënten help via oefeningen uit ondermeer, de Mindfulness, Hypnotherapie, Familie systeem, Innerlijk familie systeem, NLP en de Wielwerkmethode®, Chakra Meditaties, CGT.

 

Door psycho-sociale therapie te volgen leer je met een andere blik te kijken naar jouw problemen. Daardoor kan je die anders gaan ervaren en jouw houding en perspectief veranderen. De Veerkracht en kwaliteit van leven zal toenemen. Hiervoor wordt onder andere het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen van de cliënt geactiveerd en gebruikt.

 

Ik probeer iedereen met een open blik en houding te benaderen, zodat jij totaal jezelf kunt zijn. Zo vraag ik door en ik spiegel. Mijn cliënten noemen mij dan ook een betrokken en integer persoon. Maar het belangrijkste vind ik dat jij jezelf weer leert leiden in plaats van te lijden… Vanuit jouw natuurlijke staat van zijn jezelf weer vinden. Dat is mijn kracht en mijn motivatie.

 

Indische achtergrond:

Mijn afstudeerscriptie ging over, ‘Trans Generationeel Trauma binnen de Indische gemeenschap’. Als Indische weet ik hoe moeilijk het is om hiermee om te gaan. Daarom wil ik als therapeut in Amsterdam en omgeving, graag mijn steentje bijdragen en mensen helpen met deze problematiek. Maar vanzelfsprekend kan iedereen mij benaderen, ongeacht de cultuur of een andersoortig probleem.

 

Durf jij samen met mij op reis te gaan? Boek dan een afspraak.

 

“To live is to find out for yourself what is true” – Jiddu Krishnamurti.

 

Warme groet Claudette Beltman.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Intake sessie De afspraken kunnen gepland worden voor de maandag of vrijdag €60 (per sessie)
Traject De afspraken kunnen gepland worden voor de maandag of vrijdag. Geen losse sessies, we werken per traject van 5 tot 10 sessies. €95 (per sessie)
Expertise
Intake sessie
Omschrijving
De afspraken kunnen gepland worden voor de maandag of vrijdag
Tarief
€60 (per sessie)
Expertise
Traject
Omschrijving
De afspraken kunnen gepland worden voor de maandag of vrijdag. Geen losse sessies, we werken per traject van 5 tot 10 sessies.
Tarief
€95 (per sessie)

Impressie