Skip to content

Reinier – Psychosociale Therapeut

"De geest is als een parachute, hij werkt het beste wanneer hij open is"
Antwoord binnen

12 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Didam

Provincie

Gelderland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen)

Verleent hulp bij

Agressie, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Bore-out, Burn-out, Chronische pijn, Darmklachten/ PDS, Depressie, Dissociatieve stoornis, Dwangstoornis, Eenzaamheid, HSP (hoe omgaan met), PTS, Stress, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Psychosociale therapeut

Omschrijving

Nadat ik jarenlang commerciële functies hebt vervuld in het bedrijfsleven, heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de wereld van de psychosociale therapie, omdat ik meer wilde doen met mijn passie voor het werken met mensen. Dat blijkt een vruchtbare combinatie.

 

Door mijn werk in organisaties weet ik goed wat er op de werkvloer speelt en ben ik vertrouwd met een bedrijfsmatige manier van denken. Vanuit intuïtie voel ik goed aan waar blokkades zitten, en mijn achtergrond in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik daar op een resultaatgerichte manier mee omga. Dat zorgt ervoor dat mensen in een paar consulten weer buitenstaan met de bagage die nodig is om de uitdagingen waar ze zich voor gesteld zien weer zelf aan te gaan.

 

Psychosociale therapie is echt mijn passie. Het mooie van mijn vak vind ik dat ik eraan bij mag dragen dat mensen in een moeilijke periode weer in contact komen met hun eigen kracht, waardoor ze geheel zelfstandig weer verder kunnen. Die zelfstandigheid en die kracht, dat is waar het bij mij om draait.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Sessie (60 min.) €95 p.u.
Expertise
Sessie (60 min.)
Omschrijving
Tarief
€95 p.u.

Impressie