Skip to content

Andre – Psychosociaal Therapeut

"Leven doe je vanuit je hart"
Antwoord binnen

48 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 3 dagen

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Ja

Locatie

Stokkum, Westervoort

Provincie

Gelderland

Beschikbaarheid locatie

Gratis parkeren, Dicht bij een treinstation (max 15 min lopen), Expert komt naar mensen thuis toe/ spreekt ergens anders af, Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Agressie, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Burn-out, Depressie, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Slaapproblemen, Stress, Vermoeidheid

Expertises

Psychosociaal therapeut
Agressie regulatie therapeut

Omschrijving

Ik ben Andre van der Veer en werk inmiddels ruim 25 jaar als MWD-er ( Socialwork )/coach en behandelaar binnen welzijn en zorg. Behalve dat ik als zelfstandig therapeut en coach werk, ben ik tevens als intern coach (Hr) en als Agressie Regulatie behandelaar werkzaam voor het forensische team binnen Humanitas-DMH Homerun. Ik ben sportief van aard en zet dit wanneer mogelijk graag in. Ik woon aan de rand van een natuur en historisch gebied wat zich uitstekend leent voor wandel coaching en alles wat daarmee samenhangt.

 

Door mijn ruime werkervaringen en op bouwen van kennis binnen diverse organisaties, heb ik me weten te specialiseren in werken met bijzondere doelgroepen zoals: het bieden van psychosociale ondersteuning aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het geven en bieden van psychosociale ondersteuning aan mensen met een psychiatrische stoornis en hun sociaal netwerk. Het geven van training , therapie en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Verder heb ik me verdiept in menselijk lichaam met specifieke kennis op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat. Anatomie ( spier opbouw) fysiologie.

 

Mijn diensten worden vanuit het aanvullend pakket, gemeente WMO en of PGB vergoed.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Sessie (60 min) Er kan voor twee verschillende locaties een afspraak gemaakt worden. Daarnaast kan er ook ambulant d.m.v een huisbezoek een afspraak plaatsvinden. Het is wat de client hierin zelf wil. We kunnen fysiek of ook online de sessies doen. Alles in overleg. Er wordt een uurtarief gerekend op dit moment is dat 77,- euro per uur. Facturering vindt altijd achteraf plaats. €77 p.u.
Expertise
Sessie (60 min)
Omschrijving
Er kan voor twee verschillende locaties een afspraak gemaakt worden. Daarnaast kan er ook ambulant d.m.v een huisbezoek een afspraak plaatsvinden. Het is wat de client hierin zelf wil. We kunnen fysiek of ook online de sessies doen. Alles in overleg. Er wordt een uurtarief gerekend op dit moment is dat 77,- euro per uur. Facturering vindt altijd achteraf plaats.
Tarief
€77 p.u.

Impressie