Skip to content

Marlene – Hypnotherapie

"Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal!"
Antwoord binnen

12 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 2 - 3 weken

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Afhankelijk van zorgverzekering

Locatie

Hellevoetsluis

Provincie

Zuid-Holland

Beschikbaarheid locatie

Best bereikbaar met de auto, Best bereikbaar met ov

Verleent hulp bij

Agressie, Allergie, Angst - paniekstoornis, Bindingsangst/verlatingsangst, Bore-out, Burn-out, Chronische pijn, Concentratie problemen, CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom), Darmklachten/ PDS, Depressie, Dissociatieve stoornis, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Hoofdpijn/ migraine, HSP (hoe omgaan met), PTS, Postnatale depressie, Seksuele vraagstukken, Slaapproblemen, SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten), Stress, Vermoeidheid, Verwerking kind - jeugd

Expertises

Hypnotherapie

Omschrijving

Geboren op Curaçao. Opgegroeid in een groot gezin, als 15e kind van 16 bij ouders die beiden met alleenstaande moeder zijn opgegroeid.

 

Ik was altijd geïnteresseerd in het denken. Is het waar wat ik voel, zie, hoor en ervaar? In m’n dertiger jaren ben ik dit gaan onderzoeken. En ik ben tot de ontdekking gekomen dat m’n denken m’n ervaringen creëer en dat herinneringen te veranderen zijn.

 

Mijn specialiteit is daarom geworden om lastige niet helpende herinneringen te veranderen, waardoor mensen weer verder kunnen met helpende bekrachtigende gedachten.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Hypnotherapie 1e sessie (3 uur) Om los te komen van de akelige gebeurtenissen of de pijn uit het verleden is één sessie van ongeveer 3 uur voldoende. Je krijg een mp3 opgestuurd voor zelfhypnose met positieve suggesties, zodat je in je kracht komt en blijft staan. €150 per sessie
Hypnotherapie vervolgsessie (90 min) €90 per sessie
Expertise
Hypnotherapie 1e sessie (3 uur)
Omschrijving
Om los te komen van de akelige gebeurtenissen of de pijn uit het verleden is één sessie van ongeveer 3 uur voldoende. Je krijg een mp3 opgestuurd voor zelfhypnose met positieve suggesties, zodat je in je kracht komt en blijft staan.
Tarief
€150 per sessie
Expertise
Hypnotherapie vervolgsessie (90 min)
Omschrijving
Tarief
€90 per sessie

Impressie