Skip to content

Linda

"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf"
Antwoord binnen

24 uur

Wachttijd voor afspraak

Binnen 1 week

Type

Mentaal

Online/offline sessie

Online & Offline

Dekking verzekering

Nee

Locatie

Oosterhesselen

Provincie

Drenthe

Beschikbaarheid locatie

Expert komt naar mensen thuis toe/ spreekt ergens anders af

Verleent hulp bij

Bore-out, Burn-out, Stress, Vermoeidheid

Expertises

Stress en burn-out coach
Orthomoleculair adviseur

Omschrijving

Als stress teveel wordt kan dat je leven op zijn kop zetten. Ernstige vermoeidheid, een kort lontje, slecht slapen, allerlei lichamelijke klachten en een overdruk hoofd kleineren je zelfvertrouwen. Je herkent jezelf niet meer. Je voelt je niet meer in staat om te doen wat je graag zou willen en dat maakt je onzeker, verdrietig. Misschien komt er zelfs schaamte bij kijken, je was immers die persoon die alles aankon.

 

Als coach én ervaringsdeskundige help ik jou om je zelfvertrouwen en je energie te herstellen. Door te kijken naar de samenhang tussen je mentale fitheid en veerkracht, sociaal-emotionele balans, eigen regie, zingeving en identiteit én je fysieke balans en dagelijkse leefgewoontes werken we niet alleen aan je herstel, maar ook aan een stevige basis zodat jij niet bang hoeft te zijn voor een nieuwe burnout.

 

Ik luister naar wat jij nodig hebt en werk met methodieken en technieken die gericht zijn op jouw proces. Je leert wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, zodat je weer kunt genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft.

Mogelijkheden & tarieven

Expertise Omschrijving Tarief
Gratis kennismaking Een gratis sessie om kennis te maken. We bespreken jouw belangrijkste vraag en je krijgt alvast waardevolle tips en adviezen. €0
Traject Traject - In 4 maanden help ik jou je energie en zelfvertrouwen terug te krijgen. Na het traject ben je fysiek en mentaal weer in balans, zodat je weer kunt genieten van het leven. Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en hebt geen angst meer voor een nieuwe burnout. Het traject bestaat uit 8 sessies van anderhalf uur, waarbij we beginnen met een uitgebreide intake. Je krijgt uitgewerkte oefeningen, effectieve opdrachten voor thuis en gericht en persoonlijk advies op gebied van leefstijl en voeding. €497 per traject
Expertise
Gratis kennismaking
Omschrijving
Een gratis sessie om kennis te maken. We bespreken jouw belangrijkste vraag en je krijgt alvast waardevolle tips en adviezen.
Tarief
€0
Expertise
Traject
Omschrijving
Traject - In 4 maanden help ik jou je energie en zelfvertrouwen terug te krijgen. Na het traject ben je fysiek en mentaal weer in balans, zodat je weer kunt genieten van het leven. Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt en hebt geen angst meer voor een nieuwe burnout. Het traject bestaat uit 8 sessies van anderhalf uur, waarbij we beginnen met een uitgebreide intake. Je krijgt uitgewerkte oefeningen, effectieve opdrachten voor thuis en gericht en persoonlijk advies op gebied van leefstijl en voeding.
Tarief
€497 per traject